Nakon nedavnih događaja, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj odlučili su uzeti zasluženi odmor i trenutno uživaju na odmoru na Ibizi, kako je vidljivo iz njihovih objava na društvenim mrežama. Nakon što su završile Nemanjine profesionalne nogometne obaveze, par je otputovao u Trebinje, Nemanjin rodni grad, gdje su proveli nekoliko dana uživajući u lijepim prizorima.

Već nekoliko mjeseci postoji nagađanje o napetosti između Anastasije Ražnatović i majke Nemanje Gudelja. Međutim, Nemanja oštro negira te glasine i tvrdi da je njihov odnos unutar obitelji i dalje skladan. Iako postoji nekoliko indicija koje bude sumnju u Nemanjine tvrdnje. Na primjer, niti Anastasija niti Nemanjina majka ne prate jedna drugu na Instagramu. Također, nedavno nije bilo naznaka da je gospođa Gudelj pokazivala interes za Nemanjine utakmice, a javnost to pripisuje prisutnosti Anastasije na tim događanjima.

Ove situacije mogu sugerirati da postoji određena napetost između Anastasije i Nemanjine majke. Međutim, na Facebook profilima nekih članova obitelji Gudelj može se vidjeti da Anastasija i dalje ima srdačan odnos s obitelji, bez obzira na neslaganje s majkom svog partnera. Također, postoje vizualni dokazi u obliku fotografija i videa koji pokazuju da Anastasija ima pozitivan odnos s Nemanjinim bratom i njegovom partnericom. Nedavno su dijelili sadržaj koji prikazuje njihovo prijateljstvo.

Deaktivacija Instagram profila Nemanjine majke može imati različite razloge. Moguće je da je došla do točke preopterećenosti zbog pažnje koju Nemanja posvećuje Anastasiji, koju ona nije odobravala. Također, moguće je da je umorna od negativnih komentara o njihovom odnosu i jednostavno je odlučila povući se s Instagrama, bez obzira na konkretni motiv.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here