Radiša Miljković preminuo je tragično u svojoj 62. godini života. Prije svoje prerane smrti, poznat kao Radašin, stekao je izvjesnu prepoznatljivost kao bivši učesnik popularnog rijaliti programa. Violeta, snaha poznatog takmičara Big Brothera, otkrila je okolnosti koje su dovele do njegove smrti. Prema njenim riječima, Radiša se borio s raznim zdravstvenim izazovima koji su nažalost kulminirali njegovom tragičnom smrću.

Violeta je u intervjuu za “Blic” podijelila srceparajuće vijesti da je Radiša Miljković, u 62. godini, tragično preminuo zbog sepse uzrokovane pucanjem kapilara na nozi. Ova devastirajuća vijest duboko je pogodila njegovu suprugu, unatoč njihovom braku. Prije nego što je preminuo, Miljković se hrabro borio s bolešću tijekom duljeg vremenskog razdoblja, a trenutačno se priprema za njegovu sahranu.

Radiša Miljković postao je poznat sudjelovanjem u raznim rijaliti programima, a njegova zapažena sličnost s glumcem Radošem Bajićem privukla je mnogo pozornosti. Nakon nastupa u popularnoj rijaliti TV emisiji, posvetio je više od šest desetljeća svog života zabavljanju publike u raznim klubovima. Na kraju se vratio u svoj rodni grad i posvetio se obitelji, uključujući svoju voljenu suprugu Zlatku, sina, snahu i četvero dragocenih unučadi: Jelenu, Jovanu, Petra i Hristinu.

U jednom značajnom intervjuu prije pet godina, Radiša je otkrio kako mu je obitelj postala prioritet, odvajajući se od svijetla reflektora kako bi provodio kvalitetno vrijeme sa svojom cijenjenom obitelji. Naglasio je kako mu je briga o svom unuku posebno važna, budući da je postao šesti član obitelji. Njegova uloga u brizi i zaštiti unuka bila mu je dužnost i privilegija, a obitelj je postala njegov glavni fokus.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here