Dragana Mirković je jedna od najcenjenijih i najproslavljenijih pevačica na Balkanu, čija popularnost donosi znatne finansijske uspehe. Iako mnogi poznati pevači zarađuju velike svote novca nastupajući na svadbama i proslavama, Draganu možemo opisati kao izuzetak. Ona je uporna u odbijanju zahteva da peva na takvim privatnim okupljanjima, i to je činila od početka svoje karijere pa sve do sada.

Novčana nadoknada koju bi dobila za takve nastupe nije dovoljna da nadmaši njenu iskrenu nezainteresovanost za kratkotrajna angažovanja. Draganina strast prema muzici i koncertima uživo, kao i njena sklonost isključivo pjevanju vlastitih hitova na top listama, čine je posvećenom umetnicom koja ne želi da se odvoji od svog umetničkog integriteta.

Njen uspeh u muzičkoj industriji počeo je kada je sarađivala sa grupom “South Wind”, a nakon toga je krenula u solo karijeru u istom žanru. Iako je postala jedna od najbogatijih pevačica na Balkanu, Dragana ističe da je njena ljubav prema muzici i vernoj publici koja je podržava decenijama njen glavni motiv za nastavljanje karijere.

Takođe, Dragana je zajedno sa suprugom i decom stvorila srećan i bogat život u Austriji, gde borave u raskošnoj vili. Njihova posvećenost i težak rad omogućili su im sticanje imetka i omogućili im privatnost i mir. Zbog toga su njena deca retko viđena u javnosti. Dragana Mirković je bez sumnje ostavila dubok trag u muzičkom svetu, dok istovremeno uspeva da zadrži svoju autentičnost i integritet, ne dopuštajući novcu da naruši njenu strast prema muzici i odanosti publici. Sada kada je izgradila gigantsku karijeru nije joj ni na pameti da pjeva samo da bi pjevala već zaista želi da uživa i bira mjesto za takve stvari.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here