Jutarnji program na TV Pinku postao je izuzetno popularan u regiji, posebno od kada se pridružila voditeljka Jovana Jeremić. Međutim, iako je privukla veliku publiku, postoje mišljenja da Jovana nije prava voditeljka. Neki gledaoci je smatraju iritantnom, a oni koji je hvale su uglavnom fanovi rijaliti programa poput “Zadruge”. Jovana je svoju karijeru započela kao novinarka na Happy televiziji. Kada je dobila priliku da vodi rijaliti emisije i razgovara sa kontroverznim učesnicima, to je bio njen skok ka jutarnjem programu na istoj televiziji, koji je brzo preuzela. Prošlog leta, Jovana je dobila poziv od televizije Pink, koji nije mogla odbiti.

Jutarnji program koji traje punih sedam sati zahteva izuzetnu posvećenost, ali Jovana se iz nekog razloga tome može prilagoditi, a to je prepoznao i Željko Mitrović, koji joj je dao potpunu slobodu u vođenju programa. Milica Mitrović je njen veliki oslonac na toj televiziji, a njih dve su često u kontaktu, što je vidljivo iz situacija koje su se nedavno dogodile tokom vikenda. Jovana je nedavno objavila prepisku sa Milicom na svom Instagram profilu, u kojoj je Milica poručila “Rokaj Jole”. Jovana je odlučila da tu poruku podeli sa svojim pratiocima, a treba napomenuti da je Jovana veoma popularna na Instagramu sa preko 200.000 pratilaca. Ova brojka jasno govori o njenom velikom broju obožavalaca.

Jovana Jeremić, pored svoje voditeljske uloge, često privlači pažnju svojom duhovitošću i zanimljivim osobinama. Njena spontanost i smisao za humor često čine jutarnji program još zabavnijim i ugodnijim za gledaoce. Jovana je poznata po svom oštroumnom komentiranju aktuelnih tema i događaja. Njene dosetke, duhovite opaske i smiješni komentari često su neizostavan dio programa. Njen britki jezik i brza reakcija često izazivaju smijeh kako kod kolega u studiju, tako i kod publike.

Pored toga, Jovana ima sposobnost da iznese teške teme i kontroverzne situacije sa lakoćom i šarmom. Upravo ta sposobnost da se suoči sa izazovima i istovremeno zadrži duhovitost čini je zanimljivom i privlačnom za gledaoce. Njena spontanost takođe doprinosi njenom šarmu. Jovana često pokazuje svoju autentičnost i neustrašivost u iznošenju mišljenja. Bez straha od reakcija, ona otvoreno iznosi svoje stavove i ponekad se suočava sa kontroverzama, ali to je upravo ono što je čini intrigantnom i zanimljivom ličnošću. Sve ove karakteristike čine Jovanu Jeremić ne samo uspješnom voditeljkom, već i jedinstvenom i nezaboravnom pojavom u svetu televizije. Njen šarm, duhovitost i zanimljivost privlače publiku i čine je omiljenom među mnogim gledaocima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here