Alen Sakić, sin najpoznatije muzičke legende Sinana Sakića, započeo je svoj muzički put 2017. godine. U tom periodu udružio je snage sa bliskim prijateljem koji dijeli njegovu strast prema muzici, i zajedno su se upustili u svet melodija i harmonija. Sinan Sakić, veoma cenjeni srpski pevač, venčao se sa suprugom Sabinom, i zajedno su dobili ćerku Đulkicu pre dolaska sina Alena. Nije tajna da je prerana smrt Sinana Sakića duboko uticala na svog sina, koji otvoreno priznaje da se i dalje bori sa prazninom koja je ostala iza.

Nažalost, ova situacija dodatno je otežala već napete odnose između Alena i njegove sestre Đulkice. Kada je u pitanju vrijeme, ne postoje izgovori “i”. Alen ističe da nikada nije imao takvu iscrpnu komunikaciju s bilo kim kao sa ocem Sinanom. Tokom čitavog svog života, on je jedina osoba koju zaista sluša.

Bez obzira na sve izazove koje je imao, Sinan nikada nije bio nasilan prema njemu. Također treba napomenuti da, iako su stvari s majkom bile drugačije, Sinan nikada nije podigao ruku na Alena. Ovo su riječi samog Alena koji otvoreno izražava izazove s kojima se suočava, ali također izražava razočaranje prema sestri. Iznenadila me je Đulkičina reakcija na smrt Rašida. Njeni postupci izazvali su snažan osjećaj ljutnje u meni.

Nije potrebno petljati se u stvari koje nas ne tiču, a sada sam se našao u sličnoj situaciji da se uplićem u stvari koje nisu moje. Informacije o Sandri, Alenovoj supruzi, su ograničene. Međutim, Alen govori o njihovom odnosu i izražava duboku ljubav prema svojoj porodici. “Nedavno sam uspio posvetiti dovoljno vremena svojoj djeci. Trudim se da ih vodim sa sobom gdje god idem, često u pratnji Sandre. Trenutno Sandra nije zaposlena jer želim da bude tu za djecu”, zaključuje Alen.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here