Proslavljena pjevačica Indira Radić već dugi niz godina ostavlja neizbrisiv trag na našoj estradnoj sceni. Njena sjajna karijera obilježena je brojnim izvanrednim nastupima koji su uvijek osvajali srca publike. Iako o njenom privatnom životu čujemo rijetko, zanimljivo je spomenuti da je njen otac nekada imao istaknutu ulogu u Savezu komunista i u određenom razdoblju bio je imućan. Njen prvi album, za koji se priča da je koštao više od 20 hiljada eura, označio je vrhunac njenog uspjeha.

Njene izvanredne vokalne sposobnosti brzo su privukle pažnju producenata glazbene industrije diljem regije, što ju je lansiralo u sferu pop glazbe, gdje se dokazala kao izvanredna umjetnica. Nakon više od dva desetljeća u industriji, Indira i dalje održava niski profil u medijima, što ostavlja njene buduće planove obavijene tajnom. Iako je posljednjih godina smanjila broj nastupa uživo, njena popularnost ostaje iznimno visoka, a njeni brojni obožavatelji prate je na društvenim mrežama.

Vrijedno je spomenuti da je Indira uvijek imala snažnu podršku svojih roditelja, koji su uvijek bili uz nju tijekom njenih nastupa. Njen izvanredan vokalni talent donio joj je brojne nagrade, postavši prva pjevačica na ovim prostorima koja je dosegnula takav uspjeh. No, njen angažman nije se svodio samo na glazbu. Kroz svoj humanitarni rad, Indira je 2009. godine bila nagrađena prestižnim odlikovanjem “Orden velikog srca” iz Fonda princeze Katarine Karađorđević za iznimne humanitarne doprinose.

Osim glazbene karijere, Indira je uspješno organizirala i nekoliko velikih koncerata namijenjenih prikupljanju sredstava za obnovu Srpskog kulturnog centra u australskom gradu. Njena velikodušnost i predanost humanitarnim ciljevima izniman su primjer njene plemenite strane. Tijekom profesionalnog puta, uspješno je izbjegla velike skandale, ali posebna afera izdvaja se iz njene prošlosti. U nju je bio upleten Goran Kurtum, koji je slučajno bio u braku s Vesnom, čiji je identitet bio objavljen na naslovnim stranicama novina. Tada je Vesna optužila Indiru za kataliziranje njihovih bračnih problema. Naknadno, Indira je hrabro priznala svoju ljubavnu vezu s Goranom i čak podijelila njihove planove za brak. Nažalost, njihova veza se okončala 2015. godine, a razlog je bio Indirina odluka da stavi svoju karijeru iznad svega, što je dovelo do gubitka nekadašnje strasti u njihovom odnosu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here