Tijekom 32. mise zadušnice za pjevača Tomu Zdravkovića, na Centralnom groblju, njegova udovica Gordana Zdravković izrazila je tugu zbog nedavno preminulog Bane Obradovića. Gordana tvrdi da ju je Bane Obradović potkradao i prevario na različite načine. Također, navela je da su uzeli sve što je povezano s Tomom. Gordana je priznala da je i sama kriva što nije pažljivo pročitala ugovor prije potpisivanja za film te da je sada shvatila da su sve radili u svoju korist.

Napomenula je da je prošle godine od prava na Tomine pjesme dobila samo 100 dinara i da se osjeća prevarenom. Gordana tvrdi da je Bane Obradović bio šarlatan. Što se tiče drugih ljudi iz Tomine prošlosti, naglasila je da je izbjegavaju, uključujući i Acu Pejovića.

Također, njezin sin je nakon filma morao deaktivirati svoj Facebook profil jer su svi tražili novac, a nisu dobili ništa. Žaklina, Baneova kći, nije se pojavila na komemoraciji. Osim Tominih braće Novice i Aleksandra, postojao je i četvrti brat Ivan, koji je živio u Pančevu i radio kao carinik. Gordana je također podijelila informacije o braći Tomi i Novici te ih opisala kao glazbenike. Toma Zdravković, po mnogima, ostaje nezaboravan i neprevaziđen pjevač svih vremena. Njegova emotivna i duboka interpretacija pjesama ostavlja neizbrisiv trag u glazbenoj industriji. Njegove pjesme su se urezale u srca mnogih slušatelja, a njegov glas nosi neku posebnu nostalgičnu notu koja dotiče dušu.

Toma je bio izvanredan pjevač narodne glazbe i autor mnogih hitova koji su i danas omiljeni širom Balkana. Njegove pjesme često govore o ljubavi, tugovanju i životnim iskušenjima, čineći ih bliskim mnogima koji su se mogli poistovjetiti s njegovim tekstovima. Unatoč svim životnim nedaćama koje je doživio, Toma Zdravković ostao je ikona glazbene scene i ostavio neizbrisiv pečat u povijesti jugoslavenske i srpske glazbe. Njegova glazba i dalje dira srca mnogih, a njegova legenda živi kroz njegove nezaboravne pjesme.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here