Poznata pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je posljednjih mjesec dana glavna tema u medijima . Naime , njen privatni život je veoma interesantan javosti , pa je tako Ceca olučila da snima i jedan show pod nazivom “Ceca i djeca” , u kojem pjevačica pokazuje svoju svakodnevnicu .

 

 

Cecina karijera traje skoro tri decenije, a uzlaznm putanjom je krenula , kada se pjevačica udala za Željka Ražnatovića Arkana , koji je devedesetih godina bio jako utjecajan te je bio član kriminalnog klana. Tada su se na radiju vrtile isključivo Cecine pjesme. U tom braku je dobila dvoje djece sina Veljka i kćerku Anastasiju.

 

 

Vejko i Anastasija su također postali interesantni javnosti , pa na društveim mrežama imaju veliki broj pratilaca , a mediji vrlo često o njima pišu . Pošlog mjeseca Veljko je po drugi put postao otac , i time su usrećili Cecu sa još jednim unukom , a samo nekoliko dana kasnije , na vidjelo je izašla vijest da je i njena kćerka Anastasija trudna , te da čeka djeojčicu , što je Cecu posebno obradovalo. Anastasija j preko godinu dana u vezi sa fudbaerom Nemanjom Gudeljom , koji igra za špansku Sevilju . U medijima se mngo pisal da Nemanjina majka Olivera nije u dobrim odnosima sa njegovom djevojkom Anastasijom. Mnoge e začudilo da ni Ceca nije otišla da obiđe kćerku , od kako je saznala da je u drugom stanju , i mnogi špekulišu o raznim razlozima. Navodno , odnosi između dvije porodice su još uvijek zategnuti , a Ceca je rekla da ne ide sada u Španiju jer nema vremena , zbog velikog broja nastupa, a i član je žirija Zvezda Granda.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here