U mirnom predgrađu Obrenovca, nalazila se kuća koja je postala poprište neobičnih fenomena i zagonetnih događaja koji su duboko zaintrigirali dvije sestre, Stupar po prezimenu. Priča o ovoj neobičnoj kući počinje daleke 1973. godine, kada su roditelji ovih sestara preselili u ovaj grad i izgradili dom. Nakon četiri godine, kuća je bila gotova i spremna za useljenje. No, kako su godine prolazile, sestre su odrasle, udale se i napustile porodični dom, a u kući su ostali samo Lazar i Mirjana Stupar, koji su uživali u tišini i spokojstvu tog mesta.

Mirjana, brižna domaćica, svakodnevno je vodila računa o kućnim poslovima. Posebnu pažnju posvećivala je održavanju slike svog supruga Lazara, redovno je skidala sliku, brižno je čistila i ponovo vraćala na zid. Lazar je bio voljeni suprug, otac i djed, a njegova smrt 2014. godine ostavila je prazninu u srcima porodice. Nakon Mirjanine smrti, kuća je prešla u vlasništvo njihovih kćerki, a sestre su razmatrale što učiniti s njom. Finansijske teškoće navele su ih da razmotre mogućnost prodaje, ali pre nego što su krenule s tim procesom, suočile su se s čudnim događajem.

Nakon što su odlučile skinuti Lazarev portret s jednog od zidova, primetile su neobičan prizor. Na mestu gde je slika nekada visila, na zidu se pojavilo veliko srce. Ova misteriozna pojava izazvala je iznenađenje i zaprepaštenje obe sestre. Slađana Stupar, jedna od kćerki, izjavila je nedavno za K1 da je soba bila prekrečena prethodne godine, a Mirjana je redovno održavala čistoću zidova. Sestre su istakle da u kući nije bilo vlage niti kondenzacije, a nisu imale ni malu decu koja bi crtala po zidovima. Pokušale su racionlnim putem objasniti fenomen, provjerivši i poleđinu slike, ali nisu pronašle nikakvo logično objašnjenje.

Sestre su, međutim, verovale da je ovo znak i poruka njihovih roditelja koji ih i dalje vole i podržavaju iz onog sveta. Za njih, ovo srce na zidu postalo je simbol bezuslovne ljubavi njihovih roditelja. Ovaj misteriozni fenomen dodao je tajanstvenu dimenziju njihovoj kući, a bez obzira na racionalna objašnjenja, sestre su odlučile da prihvate ovu poruku kao znak da su njihovi roditelji uvek uz njih, donoseći toplinu u njihov život.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here