Današnji članak koji smo vam pripremili dotiče područje domaće zabave, estrade, javne scene i brakova, a nedavno je došlo do povećane neizvjesnosti u tom području. Zainteresirala nas je veza koja je nekada izgledala neuništiva – veza između Jelene Karleuše i Duška Tošića, koja je sada na rubu raspada i čini se da se razvod bliži, a samo su još pravne formalnosti preostale. S druge strane, izvještaji iz Beograda sugeriraju malu nadu za moguće pomirenje između Duška i Jelene, što naznačuje mogućnost nastavka njihovog zajedničkog života. Budući da se oni ne izjašnjavaju o ovom pitanju, ostaje nam da vidimo što se zapravo događa.

Unatoč turbulentnoj prirodi njihove veze posljednje tri godine, posebno nakon javnog skandala s Ognjenom Vranješom, par je odlučio prestati živjeti zajedno i provoditi vrijeme odvojeno. Tijekom tog razdoblja, Duško je vodio neovisan život, baveći se osobnim pothvatima i svojom poslovnom karijerom, koja je doživjela transformaciju jer je postao nogometni menadžer.

Svaki put kada se pojavio u Beogradu, bilo je vidljivo da mu je glavni fokus okupljanje s kćerima i odlazak s njima na odmor, pa su sada svi oči uprte u poznati srpski bračni par – Relju Popovića i Nikoliju Jovanović. I dok ulazimo u detalje njihovih života, letimičan pogled na Nikolijin Instagram profil otkriva da trenutno boravi u živahnom New Yorku.

S obzirom na to da se približava njen 33. rođendan, postaje jasno da će ovaj važan događaj proslaviti bez svog voljenog partnera Relje. Mnogi su nagađali da postoji nesklad između para, ali istina je da je njihova očigledna razdvojenost posljedica isključivo Nikolijine posvećenosti profesionalnom radu. Kako se nagađa u javnosti, uskoro bismo mogli očekivati nove glazbene hitove od Nikolije, koja je trenutno jedna od najistaknutijih osoba na estradi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here