Aca Lukas i Džej Ramadanovski su delili izuzetno blisku prijateljsku vezu i bili su čvrsto povezani tokom svojih dugogodišnjih karijera na estradi. Film “Nedelja”, koji prati životnu priču jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog, doživeo je premijeru 18. januara u Beogradu. Nažalost, Aca Lukas, iako se očekivalo da će prisustvovati, nije se pojavio na premijeri, što je iznenađenje s obzirom na njihovu neodvojivu prijateljsku vezu koja je trajala do samog kraja. Opšte je poznato da su Aca Lukas i Džej delili duboko prijateljstvo, pri čemu je Aca više puta isticao iskreno poštovanje i ljubav prema Džeju, koji je bio jedina osoba na estradnoj sceni koju je zaista voleo. Na svom Instagram profilu, Lukas je podelio zajedničku fotografiju sa preminulim pevačem i objasnio razloge zašto nije prisustvovao premijeri filma.

 

 

“Istinski sam voleo Džeja do njegovog poslednjeg trenutka života, i ta ljubav traje i danas, i zauvek. Bio sam uz njega do samog kraja, budući da je bio jedina osoba na ovoj turbulentnoj estradi koju sam iskreno voleo i poštovao. To je dobro poznato svima. Što se tiče moje odsutnosti sa premijere filma o Džeju, želim javno istaći da nisam prisustvovao izričito iz razloga što nisam želeo, a otvoreno izjavljujem da nikada neću gledati taj film. To činim iz ljubavi i poštovanja prema toj veličini i čoveku kojeg sam neizmerno voleo. Kada se sagleda spisak svih koji su bili uključeni na bilo koji način u film ili oko filma, moram reći – da ne preteram, ali gotovo 99 odsto njih isključivo koristi Džejevu smrt i nesreću u svoju korist. Svi koji su upućeni u našu estradu znaju o čemu govorim.” Aca Lukas je naglasio da su on i Džej prošli kroz mnogo izazova tokom dugogodišnjeg prijateljstva, istakavši da niko od prisutnih nije pružio pomoć Džeju u njegovim najtežim trenucima. Međutim, Lukas nije stao samo na tom komentaru.

 

 

“Tokom poslednjih deset godina njegovog života, svi su ga napadali, ismejavali, pa čak i izigravali, a nijedna od tih osoba nije bila tu kada mu je bilo najteže. Sada dolaze da se pojave na crvenom tepihu, prolivajući lažne suze, uvereni da niko neće primetiti ili da će to biti zaboravljeno. Ali ja nisam zaboravio. Došli su da iskoriste Džejevo ime kako bi oživeli svoje karijere koje već duže vreme stagniraju. Pokušavaju da pričaju o ljubavi prema njemu, dok mu nisu pružili podršku u najtežim trenucima”, napisao je Aca, naglašavajući svoju ljubav, poštovanje i vernost prema Džeju do samog kraja. “Izuzetak čine samo nekoliko ljudi, čija imena zadržavam za sebe, jer se pomaže iz ljubavi, a ne iz potrebe da drugi to znaju. Zbog toga nisam prisustvovao premijeri, jer sam zaista voleo, poštovao i cenio Džea, bio uz njega do samog kraja. Upozorio sam ga: ‘Nemoj, brate, dozvoli da te ova bagra pokazuje ljubav kad ti ona neće biti potrebna. Pokazuju je kad te više nema.’ Ponovio sam mu to bezbroj puta. I to se obistinilo. Džeki, tvoj Čupavi te i dalje voli…”

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here