Proteklih nekoliko meseci, velika pažnja javnosti bila je usmerena na privatni život poznate pevačice Rade Manojlović, što je izazvalo mnoge spekulacije, posebno u vezi sa njenim emotivnim vezama sa kolegom Harisom Krahom, kao i njenim odnosom sa Harisom Berkovićem. Tokom veoma gledanog televizijskog programa, Rada je otvoreno razgovarala o svojim vezama sa obe osobe, što je izazvalo dodatno interesovanje i dovelo do pitanja o njenom emocionalnom blagostanju, do te mere da su neki čak predlagali da potraži stručni savet od psihologa ili psihijatra kako bi procenila svoje mentalno stanje.

Osim toga, uključiću dodatne primere i dokaze koji će potkrepiti tvrdnje iznete u tekstu. Na taj način, odeljak će biti sveobuhvatniji i detaljniji u pokrivanju teme. Bez obzira na društvo u kojem se nalazim, moj stav ostaje nepromenjen. Pokušao sam preneti ovaj osećaj i Harisu i raznim drugim osobama, ali su svi to pogrešno shvatali kao lično odbacivanje, verujući da je njihova vlastita nesposobnost navela mene da odustanem od ideje da osnujem porodicu.

Ali istina je da sam ja osoba koja žudi za prisustvom deteta u svom životu. Borim se sa prevazilaženjem jezičkih barijera, samostalno se kretanje u odnosima i ne verujem da sam spremna za roditeljske obaveze. Čini mi se kao da stalno izbegavam svoje probleme, bežeći od pritisaka i neizvesnosti koji me okružuju.

Ovo su reči koje je izgovorila Rada. Manojlovićeva je patila od nesanice zbog intenzivnih emocija u vezi sa ljubavlju, što ju je navelo da se osloni na lek Xanax kao rešenje. Priznaje da joj je bilo zgodno da se osloni na lekove, ali da joj je bilo teško da se odvoji od njihovih efekata i povrati svoju slobodu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here