Folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima. Njen privatni život je posebno interesantan široj javnosti , a zbog toga su i njena djeca sin Veljko i kćerka Anastasija u centru medijske pažnje. Anastasija je krenula majčinim stopama i počela se baviti muzikom , pa se njen korak posebo prati , a na društvenim mrežama ima veliki broj pratilaca.

 

 

Život porodice Ražnatović je veoma interesantan medijima , pa se prije dva mjeseca samo pisalo o rođenju Cecinog drugog unuka Krstana . Samno nekoliko dana nakon rođenja unuka , javnost je saznala da je i Cecina kćerka Anastasija trudna , te da ona očekuje djevojčicu . Anastasija se nije pojavila na rođnju malenog Krstana jer je ona u Španiji i čeka papire za stalni boravak .Anastasija je sa svojim izabranikom fudbalerom Nemanom Gudeljom već bila počla njihovu vilu da opremaju za dolazak bebe.

 

 

Međutim proteklih dana je stigla tužna vijest iz Sevilje , a to je da je Anastasijina trudnoća prekinuta. Ovu vijest je objavio Neanja na svom Instagram profilu , i napisao kako je ovo veoma težak period za njih , ali da će njihova ljubav sve da pobijedi . Međutim , Anastasija se nije oglašavala , već je ugasila svoje profile na društvenim mrežama , i očigledno je da želi da pati i odboluje u samoći. Činjenica je da Anastasija ima veliku podršku svog partnera Nemanje , kao i podršku porodice i prijatelja. Prije samo nekoliko dana Anastasija je proslavila svoj 25.rođendan , i sve je bilo u najboljem redu. Vjerovatno joj je ovaj udarac teško pao i samo ona zna kako joj je . Ceca je još uvijek u Srbiji , ali vjerujemo da će uskoro otputovati u Sevilju da bude uz svoju kćerku.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here