Estetske operacije su danas normalne , i ne postoji nijedna slavna ličnost a da nije uradila neke estetske korekcije , pa makar i neprimjetne. Mnoge poznate ličnosti idu kod plastičara kako promijenile na svom tijelu ono što im se baš i ne svia, te da bi bili što bliži današnjim idealima ljepote ,a moramo priznati da su kriterijumi vrlo visoki.

 

 

Meu rpvim javnim ličnostima koje su počele da koriste estetske korekcije , su svakako estradne zvijezde , odnosno pjevačice. Niko se ne sjće koja pjevalica uje prva ugradila silikone , i mnogi misle da su to bile Ceca ili Jelena Karleuša. Meutim , to nije tačno , a prije čak tri decenije odlazak na estetsku operaciju je bilo nešto o čemu se šuti i krije . Naime , jedna od prviih estradnih ličnosti , koje su uradile silikone bila je pjevačica Zorica Brunclik. Ona je poznata kao osoba koja ide ispred svog vremena , pa nas ne iznenauje da se prva oprobala i u ovome.

 

 

Pjevačica je davne 1986 godine ugradila implatante u Minhenu , a to je uradila nakon što je dobila malu ulogu u filmu Žikina Dinastija. Poznata pjevačica Suzana Mandžić je otkrila ovu dobro skrivanu tajnu , a koja je za medije ispričala da su jednom njih dvije bile zajedno na odmoru , te da je ona bila impresionirana Zoricinim poprsjem. Tada joj je Zorica sve objasnila ,gdje je uradila operaciju , da li ju je boljelo te koliko je platila . Niame hirurg koji je operisao Zoricu je uradio izvanredan posao i njene grudi dobro stoje čak i nakon trideset godina.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here