Miljana Kulić je bivša zadrugarka , a nakon što je izbačena iz rijalitija ona se posvetila pjevanju, i počela je da gradi karijeru pjevačice. Kako nije svhjesna svog pjevačkog talenta , ima zakazane koncerte u Austriji , a sinoć je bila i u jednom klubu . Mnogi smatraju da se njeni nastupi mogu porediti samo sa nekihm hororom.

 

 

Kako je poznato da profil ljudi koji pomno prati Zadrugu , podržava i Miljanu Kulić , i nije nešto naročito inteligentan . Miljana je poznata po tome da godinama šokira javnost sa svojim ponašanjem , kao i sa izjavama koje daje. Miljana važi za jednu veoma problematičnu osobu , a njena majka Marija mora da se ugleda na nju , pa je do sada uvijek bila prisutna kada Miljana pjeva . Sa njima je bio i Miljanin partner Nenad Macanović Bebica . Miljana se na nastupu pojavila u ružičastoj majici i šarenim pantalonama , iako joj je lice bilo preopterećeno sa šminkom i raznim bojama sjenila.

 

 

Na društvenim mrežama su sipali komentari ispod njenih objava , a kada se snimci pogledaju malo boje , pojetioci su imali velikku sreću , jer je Miljana pjevala na Play Back , iako i ovo ne zvuči dobro , ipak je mnogo bolje nego da je urlikala uživo. Mnogi su kometarisali njen nastup , kao i njenu odjevnu kombinaciju. Zbog kostima kojeg je nosila mnogi su je smatrali smieješnom , neki su čak napisali da izgleda Skandalozno , da ne znaju šta je gore njen nastup li njena pojava . Vjerujemo da Miljani ne predstavlja išta da čita ovakve komentare , jer da ju je briga za tuđe mišljenje ona ovo sigurno nebi ni radila.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here