U srijedu je osvanulo crno jutro u Srbiji , i čitava regija je ostala šokirana sa dešavanjima koja su se odigrala tog jutra u Osnovnoj školi na Vračaru , a pri čemu je maloljetni Kosta Kecmanović pucao iz vatrenog oružja i time odnio devet života .Preminulo je osam maloljetnika i portiir škole. Ubrzo zatim desio se još jedan krvavi napad , a sve do jutros je trajala potraga za Urošem B. koji je iz vatrenog oružja kalašnikov , sinoć oko 23 sata usmrtio nekoliko osoba , zatim pobjegao automobilom marke mercedes.

 

 

Prema posljednjim informacijama Uroš B , je pronađen u ranim jutranjim satima , a za njim je tragalo više od 600 pripadnika ministarstva unutrašnjih poslova . Nakon što je Uroš pronađen , pažljivo e provedena akcija hapšenja . Naime , kako doznjemo još jedan crni trend se nastavlja u kojem je osamnaestogodišnji A.Ć pogođen u predjelu grudnog koša , a pucnjava se dogodila u Leskovcu , gdje je pucano iz vazdušne puške.

 

 

Na lice mjesta je stigla ekipa hitne pomoći i A.Ć zatekla u teškom kritičnom stanju , a obilno krvarenje uslijedilo je nakon što se čahura zarila duboko među grudne kosti . Po posljednjim informacijama mladiću je pružena adekvatna medicinska pomoć , te se on sada nalazi u stabilnom stanju i van životne opasnosti . U urgentnom centru u Nišu , rekli su da je momak imao strašnu prostrijelnu ranu na području grudok koša , bio je u izuzetno teškom stanju , i odmah po dolasku u bolnicu je prebačen u operacijsku salu, gdje je uslijedio hitan zahvat. Bio je hospitalizovan na odjelu za anesteziju injegovo stanje se pomno pratilo.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here