Finale završne šeste sezone rijalitija Zadruga bit će održano za dva dana. Iako je rijaliti jedan od najgledanijih programa na ružičastoj televiziji , vlasnik Pink Media Group , Željko Mitrović je donio odluku da se rijaliti više neće emitovati. Razlog tome su sve učestali protesti građana Srbije , koji smatraju da je Zadruga mjesto gdje se okupljju kriminalci i starlete , te gdje se propagira nasilje , pa su tražili ukidanje.

 

 

U Zadruzi je prošle sezone glavni junak bio Kristijan Golubović koji je poznati kriminalac , a u aktuelnoj sezoni je Zvezdan Slavinić , koji je osuđivani ubica i bijeli kriminalac , što se moglo više puta vidjeti u rijalitiju da je on i više nego nasilan.Po ulasku u rijaliti Zvezdan je započeo emotivnu vezu sa Anđelom Đuričić , iako je napolju ostala njegova nevjenčana supruga Ana Čurićić s kojom Zvezdan živi već 15.godina.

 

 

 

Zvezdan je svaki dan pokazivao svoju agresivnost prema Anđeli , a ona je uprkos tome i dalje bila s njim.On i Anđela su prije deset dana diskvalifikovni iz rijalitja , upravo zbog nasilja , i sada se nalaze u Beogradu u stanu Zvezdanovog oca Moke , koji je odlučio da svoju bivšu snahu sabotira na svaki mogući način. Moka Anđelu diže u nebesa , a Anu nimalo ne gotivi . On je jučer na svom profilu na društvenoj mreži , pozvao sve svoje pratioce da glasaju za Filipa Cara , i rekao je da je on njegov favorit. Iako je ovakva reakcija očekivana , Ani se ovo nimalo neće svidjeti , jer sada je sigurna da je potpuno izgubila Zvezdana. Da li će Ana pobijediti ostaje nam da vidimo za dva dana.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here