Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga”, izašla je iz tog takmičenja kao verenica Filipa Cara, svog prvog dečka koji je takođe učestvovao u tom formatu. Ljubav između Aleksandre i Filipa započela je tokom prvog pojavljivanja Cara u rijalitiju, a njihova veza je bila jedna od onih koje su obeležile četvrtu sezonu. Iako su imali svoje uspone i padove, strasti su se ponovo rasplamsale u poslednjoj sezoni “Zadruge”. Na samom kraju rijalitija, odlučili su da obnove svoju vezu i verili su se.

Iako su mnogi skeptični i ne veruju u njihovu ljubav, Aleksandra i Filip su gotovo nerazdvojni. Često dele zajedničke fotografije na društvenim mrežama, pokazujući svoju prisnost i sreću u vezi. Nedavno je Aleksandra obradovala svoje pratioce na Instagramu objavivši fotografiju iz kreveta sa Filipom, uz emotivne reči pesme koja se čula u pozadini. U delu teksta pesme napisala je: “Samo želim da znaš, bejbe, najbolji si.”

Na fotografiji, Aleksandra je pokazala koliko se opušteno oseća u Filipovom zagrljaju, a istakla je i njegovu tetovažu lava, stavljajući je u prvi plan. Ova gesta simbolizuje njihovu vezu i snagu koju osećaju zajedno.

Podsećajući na nedavnu izjavu, Aleksandra je spomenula da je došlo vreme za proširenje porodice i da planiraju postati roditelji uskoro. Ova vest je izazvala radost među njihovim fanovima i pokazala da su spremni za novu fazu u svom odnosu. Aleksandra i Filip su primer da ljubav može pronaći put i opstati čak i u okviru rijaliti formata. Njihova veza je prošla kroz izazove, ali su zajedno izrasli i izgradili snažnu vezu. Sada s nestrpljenjem iščekuju sledeće korake u svom životu i ljubavi, spremni da se suoče s novim izazovima kao partneri i budući roditelji.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here