Poznata voditeljica Jovana Joksimović , je jedna od najomiljenijij TV lica. Dugo vremena je Jovana na Prvoj TV vodila Jutarnji program , a kada je prije tri godine dobila otkaz , za mnoge je to bio ogroman šok. S obziro da je Jovana veoma profesionalna u svom poslu , mnogi su mislili da će se za nju otimati sve televizijske kuće. Međutim , to se nije desilo , a ona je nakon otkaza na Prvoj TV , počela da radi na privatnoj televiziji K1 , čiji je vlasnik njen suprug poznati pjevač Željko Joksimović.

 

 

Jovana na K1 također vodi Jutarnji program , a televizija je zahvaljujući njoj u kratkom vremenskom periodu dostigla gledanost mnogih prestižnih televizija . Jovana i Željko su se upoznali 2008.godine , na Eurosongu ,koji se te godine održao u Beogradu, zbog pobjede Marije Šerifović , koja je godinu dana ranije pobijedila sa pjesmom Molitva. Jovana i Željko su bili vditelji Eurosonga , a iako se u početku nisu podnosili , ubrzo su između njih sijevnule varnice i počeli su svoju ljubavnu romansu koju su krunisali brakom. Ubrzo nakon vjenčanja Jovana je rodila sina Kostu , a kada je drugi put ostala u drugom stanju tada je saznala da nosi blizance.

 

 

Tokom druge trudnoće Jovana se bila povukla iz javnosti , vjerovatno jer je bila blizanačka , pa joj je bilo više naporna od predhodne. Međutim , paparaci su uhvatili priliku da je fotografišu u drugom stanju i ona svoj veliki stomak nije mogla prekriti ni trudničkom garderobom , ali se na njenom licu vidjelo da je veoma sretna i da jedva čeka da na svijet donese svoje djevojčice , što se ubrzo desilo. Jovana je uslikana na jednom nastupu njenog supruga , a na sebi je imala dugu ljetnu crnu haljinu na brtele , a na nogama je nosila ravnu obuću što je za nju veoma neubičajeno .

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here