Sin Tijane Dapčević donosi joj veliki ponos.Tijana Dapčević je izuzetno ponosna na svog sina. Pevačica i njen partner su neizmerno srećni zbog svih uspeha koje njihov jedinac postiže, kako u školi tako i u privatnom životu.Mladi Vuk je nasledio mnoge lepe osobine od svojih roditelja, što mu donosi veliki krug prijatelja. On je šarmantan, komunikativan i neposredan, a već sada pokazuje veliku samostalnost u odabiru svoje buduće karijere nakon školovanja. Trenutno je Vuk negde na sredini svog obrazovnog puta. Nedavno je završio osnovnu školu, a proslava mature je bila poseban trenutak koji ponosna majka nije mogla da propusti, pa je zabeležila ovaj trenutak fotografijom.

Fotografija na kojoj Tijana i njen partner poziraju pored elegantno obučenog Vuka osvanula je na njenom Instagram profilu, a poruka ispod slike oduševila je fanove.Svest o tome koliko deca brzo rastu, a vreme prolazi još brže, potpuno je raznežilo Tijanu, posebno uz pogled na svog sina u elegantnom odelu. Brojni komentari koji su se nizali ispod slike dodatno su je razveselili.

Pravi mladić… Kako je elegantan… Liči na Tijanu… Izgleda kao tata… samo su neki od komentara koje su fanovi Tijane ostavili ispod slike, što je izuzetno raduje.Vuk će večeras proslaviti matursko veče sa svojim drugovima, a s obzirom na to da je dobro vaspitan i veoma blizak svojim roditeljima, veruje se da će im detalje sa zabave ispričati sledećeg dana.

Matura je bila retka prilika da vidimo Tijaninog supruga Milana, koji se godinama povukao iz javnosti zbog svog posla iza kamera, kao što su produkcija i menadžment. Primetno je da je dobio koji kilogram i da sede vlasi sve više dolaze do izražaja, ali i dalje je vrlo šarmantan muškarac.Tijana i Milan su u srećnom braku već 22 godine, a njihov najveći uspeh je sinčić Vuk, za kog su se dugo borili. Sada, u ovim trenucima, on proslavlja svoju malu maturu.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here