Pre nego što je Aleksandra Prijović stupila na muzičku scenu i postala poznata širom regiona, vodila je običan život kao većina svojih vršnjaka. Njeni koreni vode do Belog Manastira u Hrvatskoj, gde je provela deo svog detinjstva. Iako nikada nije završila srednju školu, Aleksandra je već kao učenica Osnovne škole “Dr. Franjo Tuđman” pokazala svoj rani talenat učešćem na školskom takmičenju iz hrvatskog jezika u osmom razredu.

Njen izuzetan nastup na tom takmičenju doneo joj je peto mesto 2010. godine, a impresionirala je žiri osvojivši 50 bodova. Nažalost, ovo nije bilo dovoljno za plasman na županijsko takmičenje, jer su na to išli samo najbolji učenici iz sedmih i osmih razreda.

Unatoč svojim uspesima u školi, Aleksandra je donela hrabru odluku da nastavi svoje školovanje u Drugoj gimnaziji “Beli Manastir” na veoma traženom smeru hotelijerstva i turizma. Iako nije završila taj program, uspešno je prošla tri od četiri potrebna razreda. Kasnije je otkrila da je njenoj strasti prema pevanju posvetila više vremena, zbog čega nije završila četvrti razred srednje škole. U tom kontekstu, Aleksandra je izrazila žaljenje i sram što nije završila tu godinu, a duboko se kaje zbog toga.

U svom ličnom obraćanju, Aleksandra je naglasila svoju posvećenost završetku školovanja i ponovno upisivanje u školu kako bi okončala svoje obrazovanje. Takođe, vredno je napomenuti da je Aleksandrin tim posetio Beli Manastir i školu koju je pohađala, gde je mlada pevačica doživela vršnjačko nasilje usled svoje strasti prema muzici. Takođe smo primetili odbijanje uposlenika škole da daju izjavu o ovom slučaju, ističući da se ne sećaju takvog događaja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here