Broj obožavatelja Goce Tržan ne opada s vremenom, i danas se smatra jednom od najpoznatijih estradnih ličnosti. Iako pop pjevačica možda nije više tako glasna i aktivna kao nekada, njeni koncerti u diskotekama i dalje su vrlo traženi, i gotovo svaki vikend je rezerviran za nju. Uskoro će proslaviti svoj 49. rođendan. Iako se još uvijek nije ostvarila jedna od njenih želja, a to je da s partnerom Rašom Novakovićem dobije dijete, Goca se i dalje smatra vrlo sretnom i ispunjenom ženom.

U intervjuu za poznati časopis povodom svog rođendana, Goca je razgovarala o tome kako doživljava proces starenja i time je svojim obožavateljima pružila malo dubljeg uvida u svoju osobnost. “Nisam ogorčena ni na šta, pa ni na godine. Glupo je gajiti ljutnju prema prolaznosti života i procesu starenja. Nije da je starenje zapravo zabavno (smijeh), ali takav je život.” – izjavila je. Kada je upitana kako se osjeća zbog starenja, odgovorila je da to nije bitno.

“Pazite, ja nisam dio skupine žena koje pate zbog procesa starenja ili brinu o pitanjima vezanim za odgoj djece. Ispred nas su još mnoge bitke i želim živjeti sretno i radosno. To ne možete postići ako stalno jurite za onim što je bilo i onim što ste željeli biti, ali niste postigli.” – dodala je, te nastavila: “Različite žene imaju različite perspektive i osjećaje u vezi s ovim pitanjima. To je osobna odluka svakog od nas i ne brinem se kako se drugi nose s tim. Pokušavam biti uzor svom djetetu kako bi moglo uživati u životu i shvatiti što je najvažnije.” – zaključila je.

Goca kaže da će uvijek postojati gorak osjećaj neuspjeha uz saznanje da nije uspjela postati majka po drugi put. Unatoč svim medicinskim pomoćima i intervencijama, Goci nije uspjelo ostvariti trudnoću, a godine joj više ne idu na ruku. Unatoč tome, nikada nije skrivala koliko je sretna što je iz prethodnog braka dobila kćer Lenu koju je Raša prihvatio kao svoje dijete.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here