Lepa Brena, poznata po svojoj izvanrednoj ljepoti i luksuznom načinu života, trenutno uživa u raskošnom ljetovanju na svojoj novoj jahti vrijednoj 6.000.000 eura. Ova pjevačica ne štedi na luksuzu i uživanju, često provodeći ljeta na primorju, okružena skupocjenim vinima i gastronomijom. No, njen život nije uvijek bio ovako bogat.

Godine 1979., Lepa Brena stigla je u Beograd i upisala PMF sa smjerom turizam. Od samog početka, suočavala se s brojnim izazovima. Njena peteročlana obitelj oslanjala se isključivo na očevinu plaću kao medicinskog tehničara, dok je majka povremeno zarađivala kao krojačica.

Financijski pritisak bio je prevelik za uzdržavanje studentskog života u Beogradu, pa je Brena odlučila potražiti posao. Oglas za čuvanje djece kod mladog bračnog para, Cvete i Tomislava Štajdohara, privukao je njenu pažnju. Obitelj Štajdohar tražila je dadilju za svoju novorođenu kćerku Anu i našli su je u Bremi. Tada je Brena živjela u malom stanu ispod Tašmajdana, u blizini Palilulske pijace. Stanarinu je plaćala obitelj Štajdohar. Iako nikada javno nije pričala o tom periodu, Ana Štajdohar, danas poznata pjevačica i bivša članica grupe Tap 011, podijelila je to iskustvo.

Ana je izjavila da se ne sjeća toga vremena jer je bila dijete, ali je o tome saznala od svojih roditelja. Brena je radila kao dadilja i brinula se za Anu kada nitko drugi nije bio dostupan. Unatoč tom periodu, Brena se ubrzo probila kao pjevačica i napustila posao dadilje. Ana je primijetila da ju je to iskustvo možda i predodredilo za bavljenje glazbom. Kasnije je Brena shvatila da joj je život u gradskom okruženju sa ograničenim prihodima, uz istovremeno pohađanje škole, neodrživ. Zato se vratila u svoj rodni grad Brčko, iako je imala veliku želju postati pjevačica. U početku je izvodila rock glazbu s lokalnim bendom, ali njezina karijera se značajno promijenila kada je Lira Show bend došao u njen grad i tražio pjevačicu. Brena se odazvala njihovom pozivu i ostalo je, kako kažu, povijest.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here