Maja Nikolić, poznata pevačica koja je učestvovala u nekoliko rijaliti programa, nedavno je otkrila da razmatra mogućnost učešća u narednoj sezoni popularnog rijalitija “Zadruga”. Istakla je da će se odlučiti na učešće ukoliko dobije nepristojno primamljivu ponudu, odnosno honorar koji je značajno veći od onog koji je dobila za svoje prethodne rijaliti avanture.

Za Maju, učestvovanje u rijalitijima predstavlja izazov, naročito u situacijama gde se okupljaju poznate ličnosti, što je slučaj i sa najavljenom “Zadrugom Elita”. Ona je bila pionir u prvim izdanjima rijalitija kao što su “Farma” i “Dvor”, koji su donosili nove, nepoznate ličnosti, dok je očekuje da će nova sezona “Zadruge” doneti poznate facama iz javnog života.

Kada je reč o njenom odnosu sa koleginicom Gocom Tržan, Maja nije štedela reči. Iznela je tvrdnje o navodnom kopiranju svog stila od strane Goce Tržan, što ju je, kako kaže, iznenadilo i navelo na negativne komentare. Maja je osudila Gocine postupke i istakla da smatra da Goca nije dobra osoba i da je sklona ogovaranju i spletkarenju, što je, prema njenom mišljenju, razlog zašto ne želi pričati o njoj.

Maja je takođe kritikovala Gocinu ulogu u jednom muzičkom takmičenju gde je, po Majinim rečima, nedostojno komentarisala izvedbu deteta koje je otpevalo njenu pesmu. Smatra da Goca nije kompetentna za takav žiri, s obzirom na njeno pevačko umeće i kritikuje odluku produkcije da je angažuju u tom kapacitetu. Uprkos različitim gledištima i sukobima, Maja ostaje posvećena svojoj muzičkoj karijeri i svojim sinovima. Njeni komentari ukazuju na njenu odlučnost da ostane autentična i da ne dopusti da je bilo ko sputava u ostvarenju njenih ciljeva.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here