Lidija Ocokoljić je prepustila javni život starijoj sestri Svetlani Ceci Ražnatović i nikada nije volela da bude u centru pažnje. Iako je bila velika podrška Ceci tokom celokupne njene karijere, Lidija se povukla od kamera i retko se pojavljivala na javnim događajima, čime je svoj privatni život obavila misterijom, što je samo izazivalo interesovanje javnosti. Ništa se nije promenilo kada se udala za bivšeg fudbalera Peđu Ocokoljića, a posebno se izdvajao prizor Lidije u venčanici koji je iznenadio sve prisutne.

Lidija i Peđa su proveli dve decenije u braku i zajedno su dobili četvoro dece, pri čemu je najstarija, Helena, skoro postala punoletna. Iako su se trudili da zaštite svoju privatnost tokom svih tih godina, njihovo venčanje je privuklo pažnju javnosti o kojem se i danas rado priča.

Ono što je tada šokiralo javnost je bilo Lidijino pojavljivanje u venčanici, jer niko nije očekivao da će odabrati baš tu haljinu za svoj najlepši dan. Naime, Lidija je nosila Cecinu venčanicu koju je pevačica nosila na svom venčanju sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.Ocokoljići su imali prelepu svadbu, tokom koje su sestre Lidija i Ceca u jednom trenutku nosile narodne nošnje. Deca Cece su bila zvezde večeri, pri čemu je Anastasija oduševila slatkom haljinicom, a Veljko je ukrao šou odlučivši da zapeva na tetkinoj svadbi.

Podsetimo, supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana, takođe je odabrala da nosi Cecinu venčanicu za svoju ceremoniju, pri čemu su se svi pitali kako je moguće da je haljina tako dobro očuvana sve ove godine. Izgledala je tako elegantno, moderno i uz to savrseno je pristajala Bogdani.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here