Smrt je nešto što je svima nama zajedničko , a ujedno je i mistično , kao i banalno, ali svakako i ono što ljude plaši i fascnira. Osobe koje su doživjele kliničku smrt znaju šta se dešava kada srce stane , a iskustvo jedne žene koja je ovo doživjela je nevjerovatno.

 

 

Naime , riječ je o ženi imena Šarlot Holms , koja je iznenadila svoju porodicu , nakon što je doživjela kliničku smrt. Naime , žena je imala moždani udar , nakon čega je poslije tri dana kolabirala te je njeno srci prestalo da kuca. Šarlot je 11 minuta bila mrtva, doktori su krenuli da jereanimiraju , a ona je u tim treucia doživjela nevjerovatno iskustvo, pa je nedavno odlučila da o tom iskustvu progovori i u javnosti.

 

 

“Bila sam iznad svog tijela , sve sam vidjela , kako mi rade kompresije , vidjela sam i doktora , sestre , muža, a onda sam čula muziku , kada sam otvorila oči znala sam da sam u rau. Okružio me predivan prizor , vidjela sam i čula anđele kako pjevaju nevjerovatnu muziku. Potom je ispričala kako je ugledala svoje roditelje koji su davno umrli, kao i rođaka kojem je bila amputirana noga , kako stoji pored zlatnih vrata na obje zdrave noge . Dječak kojeg je vidjela pored svojih roditelja probudio joj je znatiželju jer nie znala ko je on. Međutim , čua je da joj je Bog rekao da je to beba koju su ona i suprug izgubili prije 40 godina.”

 

 

Šarlot je ispričala da je također vidjela drveće , travu sve se ljuljalo uz muziku , svi su se klanjali Bogu , nije mogla da prenese kako je nebo izgledalo , i kakav je nevjerovatan miris preovladavao. Pred raja i lijepih stvari Šerlot je vidjela i pakao, i ljude koji su u njemu , te je taj prizor iznenadio , budući da su tu bile osobe za koje je ona mislila da su dobri. Čula je svog oca kako joj kaže :”Imaš vremena da se vratiš i podijeliš ovo sa svima “. objasnila je.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here