Jovana Joksimović je svakako jedna od najpoznatijih voditeljica u Srbiji. Ona je prvenstveno vodila jutarnji program na Prvoj TV , nakon čga je dobila otkaz. Kako je njen suprug pjevač Željko Joksimović odlučio da otvori privatnu televiziju K1 , Joavana je odlučila da mu bude podrška , pa je počela da vodi Jutarnji program na K1 , a koji je postao jedan od najgledanijih.

 

 

Jovana i Željko važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj scni. Njih dvoje su se upoznali 2008.godine , kada su vodili Eurosong , koji se te godine održao u Beogradu , zahvaljujući Mariji Šerifović koja je predhodne godine odnijela pobjedu sa pjesmom Molitva.Oni se nisu jedno drugom svidjeli na prvu , i imali su raznih trzavica , mislili su oboje da su umišljeni i bahati , međutim nedugo poslije između njih su sijevnule varnice pa su započeli svoju vezu . Tenutno su u braku više od 10 godina , a imaju i troje djece , sina i dvije kćerke.

 

 

Kada je u pitanju Jovanin izgled , ona kao da ne stari . Poznato je da je uvijek vodila računa o svom izgledu , kao i stajlingu , a jedan od zaštitnih faktora je njena frizura . Poznato je da Jovana dugo vremena nosi vatreno crvenu dugu kosu . Uvijek je raspuštena , a nekada je uviena , a nekada ravna . Međutim nedavno se odlučila na jednu žensku punđu koja je doatno istakla njene crte lica , a njeni fanovi su bili oduševljeni i predložili joj da češće nosi ovu frizuru, a čini se da joj je i kosa malo tamnija , nije više ona žarko crvena boja. Sve u svemu Jovani pristaje.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here