Poznati pjevač Saša Kovačević , već duže vrijeme se slabo pojavljuje na javnoj sceni. Kako doznajemo , Saša uživa u ljubavi sa svojom djevojkom , misicom Zoranom Tasovac , i nema vremena za bilo koje druge stvari. Naime , Saša i njegova djevojka Zorana se vrlo rijetko pojavljuju u javnosti , i svoj privatni život drže daleko od medija , uživaju u miru i ljubavi.

 

 

Međutim ,oni su se pojavili na proslavi prvog rođendana sina manekenke Dejane Živković u jednom prestoničkom restoranu , a svojom pojavom ovaj par je oduševio sve prisutne. Naime , na ovaj događaj , Saša i Zorana su došli modno usklađeni , a osmijehe nisu krili. Pjevač je za ovu priliku obukao karirano plavo odijelo , koje se sastojalo od blago ustručenog sakoa , koje je stilizovano džepnom maramicom , a donji dio kombinacije su činile pantalone ravnog kroja sa ivicom.

 

 

Ova modna kombinacija je posebno istakla pjevačevu liniju , a nije neka tajna da Saša vodi računa o svom izgledu , i da redovno trenira . Pjevač je odijelo iskombinovao sa klasičnom bijelom košuljom a modernu notu je svemu dao time što je ponio plave plitke patike u istom tonu. Saša je nosio i naočare za sunce i efektan sat , i time upotpunio ovu elegantnu odjevnu kombinaciju. Zorana Tasović je odlučila da svojim modnim izborom prati pjevača , pa je za ovu priliku odabrala bijelo plavu kombinaciju . Bijele pantalone su istakle njenu fantastičnu liniju i izdužile figuru , a uz to je obukla bijelu top bluzu , a preko je imala karirani krop sako u svijetlo plavoj nijansi koji je imao karakterističan rad.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here