Svedok je samouvereno izneo živopisan prikaz intenzivnih događaja koji su se odigrali tokom opsade Užica. U zaista alarmantnom prikazu nasilja, napadači su uletjeli motociklima i ispalili pucnjavu. Ozbiljnost situacije dodatno je pojačalo prisustvo brojne djece na ulici u to vrijeme. Uznemirujući incident snimljen je na video snimku, ostavljajući trajan uticaj na sve one koji su mu svjedočili. Važno je napomenuti da su najmanje tri osobe povrijeđene tokom ove mučne iskušenja. Upravo danas, oko 13.00 časova, u Užicu se dogodio tragični incident u kome je došlo do nesrećne pucnjave u kojoj su povređene najmanje tri osobe kojima je potrebna hitna medicinska pomoć.

Ono što pojačava nelagodnost situacije je šokantno otkriće da se ovaj incident dogodio usred užurbane gomile koju čine brojna nevina djeca i zabrinuti građani, koji su jednostavno provodili svoj dan u istoj ulici. U sred bela dana, dok je sunce još sijalo, u Užicu se dogodila pucnjava u kojoj su tri osobe ranjene.

 

 

Kako je potvrdio direktor Opšte bolnice, tri osobe su nedavno primljene u našu ustanovu. Naše visoko obučeno medicinsko osoblje aktivno provodi dijagnostičke procedure kako bi sa sigurnošću utvrdilo prirodu i težinu njihovog stanja. Sveobuhvatnim pregledom obavljenim kod jednog pacijenta na licu mjesta potvrđeno je prisustvo rane u laktu, što ukazuje da je nesumnjivo zadobio neki oblik tjelesne povrede.

 

U međuvremenu, druga dvojica muškaraca koji su učestvovali u incidentu trenutno prolaze detaljnu dijagnostiku kako bi se pouzdano procijenili obim i priroda njihovih povreda, jer su primljeni sa traumom glave. Prema rečima svedoka koji je razgovarao za Kurir, došlo je do incidenta sa motociklima koji su gađali dva vozila, tačnije džip i BMW bajinobaštanskih registarskih oznaka. Ključno je naglasiti da je istraga ovog incidenta aktivno u toku.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here