Uprkos prošlim sukobima, oni prepoznaju da je ovaj korak ključan za dobrobit njihove kćeri koja će se uskoro roditi, za koju se očekuje da će ukrasiti svijet u aprilu naredne godine. Međutim, čini se da prepreke uporno izranjaju na površinu. Začudo, u trenutku kada su otkrili svoje planove, jedna žena iz crikveničkog kraja obratila se cijenjenom listu “Svet” i ustvrdila da i ona nosi Filipovo dijete, već tri mjeseca u trudnoći.

 

 

Nesumnjivo, on je itekako svjestan mog postojanja, pa predstavljanje javnosti čini suvišnim. Do sada sam se suzdržavao da se bavim ovim pitanjem, jer me je on uvjeravao u svoju nepokolebljivu podršku, ističući da je njegov odnos sa Aleksandrom prošlost. Posjedujem znanje da je njihovo ponovno okupljanje prvenstveno vođeno finansijskim motivima, posebno opadajućim finansijskim doprinosima njihovih obožavatelja. Prava priroda njihove veze obavijena je obmanom.

 

Kada je saznao za moju trudnoću, njegov prvi prijedlog je bio da razmislim o prekidu trudnoće. Ipak, kada sam odlučno odbacio ovu ideju, njegov stav se brzo promijenio, pozivajući me da ovu vijest zadržim u tajnosti zbog značajnih reperkusija s kojima se trenutno suočava, kako od svoje porodice tako i od onih koji će ga na kraju osuditi za njegove postupke – navodi “Svet” . Maja Marinković je potpuno u pravu u svojim tvrdnjama. Neosporna veza koju dijele je očigledna, jer su zaista predodređeni jedno drugom. Duboko žalim zbog svojih prošlih postupaka i izbora koje sam napravio. Zapravo, nikada se ne bih zadovoljio njime, a kamoli Aleksandrom. Međutim, to nije kulminacija. Moja jedina želja je da je on iskreno voli, iako s obzirom na njegovu istoriju nevjerstva i povrijednih riječi, to izgleda vrlo nevjerovatno.

 

On se zaista kopa u duboki ponor i nisam siguran koliko će još dugo moći izbjegavati posljedice svojih postupaka. Bez sumnje, bilo bi u njegovom najvećem interesu da se ekspeditivno preseli na drugi kontinent.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here