Rijaliti program Zadruga je jedan od najpopularnijih i najgledanijih programa na našim prostorima. Poznato je da se rijaliti uskoro završava , a kako je objavio Željko Mitrović , koji je vlasnik Pink Media Group , emitovanje rijalitija se neće nastavit . Žejko se na ovaj potez odlučio na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića , a sve zboog masovnih protsta koji su orgaizovani u posljednje vrijeme , a cilj protesta je borba protiv nasilja. Građani u velikom broju smatraju da se u Zadruzi propagira nasilje .

 

 

Nakon dva masakra koja su se dogodila u Srbiji početkom mjeseca , a u kojem je život izgubilo 20 osoba , građani su ustali i izašli na proteste te zahtijevali od vlasti da nešto poduzmu po vome pitanju. Građani su također zatražili i ukidanje emitovanja rijalitija Zadruga, jer je poznato da su glavi likovi u rijalitiju kriminalci , ubice i starlete. Trenutno glavni lik u aktuelnoj seszoni je Zvezdan Slavinić koji je osuđivani ubica , i osoba koja je veoma agresivna , što je bezbroj puta dokazao i u Bijeloj Kući .

 

 

Zvezdan je posebno agresivan bio prema svojo bivšoj nevjenčanoj supruzi Ani Ćuričić , ali nije se libio da digne ruku i na svoju puno mlađu ljubavnicu Anđelu Đuričić. Zvezdan čje čest učesnik verbalne svađe kao i fizičkih sukoba sa drugim ukućanima , a Anđeli nije dopuštao da on ulazi u verbalne svađe , čak je jedno prilikom kada je počela da se prepire sa ukućanima počupao za kosu i izbacio u dvorište , da bi je spriječio u tome.Naime nedugo nakon ove scene on je nju prevario sa Majom Marinković , a kada ga je ljubavnica napala on joj je opalio šamar . Oboje su diskvalifikovani iz rijalitija zbog svog ponašanja , a navoi se da su produkciji dužni 50 hiljada eura jer su prekršili pravila ugovora.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here