Milan Stanković, srpski pjevač, već duže vrijeme privlači pažnju medija spekulacijama da je zamonašio i napustio glazbenu karijeru. Ova priča traje već posljednje dvije godine, a nedavno je čak pokušao nagovoriti Radu Manojlović da krene sličnim putem, što mu je donekle i uspjelo. Mnogi su pomislili da će njihova veza ponovno zapaliti, ali to se nije dogodilo jer je Milan sve više posvećen vjeri, obilazi lokalne manastire širom Europe, dok je Rada i dalje fokusirana na svoju glazbenu karijeru.

Sada je Milan ponovno viđen u jednom manastiru u Nevesinju kako prati predavanje, a mnogi se pitaju kako on danas zarađuje za život. Odgovor je donekle iznenađujuć – Milan je razvio posao s kamionima u Sjedinjenim Američkim Državama. “Milan je u ožujku prošle godine otvorio transportnu tvrtku u Americi. Počeo je s jednim kamionom u Chicagu, a sada ih već ima desetak. Tvrtka mu dobro napreduje, a zaposleni su vrlo zadovoljni”, izjavio je izvor blizak pjevaču.

Milan je shvatio da kako bi imao dobre i odgovorne vozače, mora im ponuditi bolje plaće: “Vozači pričaju da im je Stanković ponudio puno više novca od drugih vlasnika kako bi pristali raditi za njega. On praktički vodi posao iz Beograda i već ozbiljno zarađuje. Stvorio je dobar tim, a s obzirom na zadovoljstvo radnika, nema razloga da mu posao ne cvjeta”, zaključuje izvor.

Iako je Milan svoju karijeru u glazbi stavio na čekanje, uspješno je pronašao novi poslovni put i gradi uspješan transportni posao u Americi. Možda je ovo neki novi početak za njega ali dokle god je sretan neka radi kako želi.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here