Jugoslavenski pjevač Alen Slavica ostvario je značajnu popularnost u bivšoj državi. Rođen 1954. godine u Karlovcu, Slavica je tijekom svoje karijere izdao čak 14 albuma i niz singlova. Njegovi albumi poput “Šarene oči,” “Ispod tvoga jastuka,” “Ti si moja sretna zvijezda” i “Pod krilima neba” postigli su impresivne prodajne rezultate, s tiražima u zlatu i srebru, dok je album “Dao sam ti dušu” čak dostigao platinasti tiraž! Osim što je postigao izvanredne glazbene uspjehe, Slavica je bio poznat i kao pravi zavodnik žena.

Krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća, Alen je odlučio započeti novi život u Kanadi, gdje je održao nekoliko koncerata u okviru turneje koja je trajala nekoliko sedmica. Nakon povratka u Hrvatsku, boravio je kratko, svega dva mjeseca, prije nego što se ponovno odlučio vratiti u Kanadu. Tamo je proveo čak 11 godina svog života.

Tijekom tog perioda, posvetio se svom osobnom životu iako je napravio manju glazbenu pauzu. Povratak na scenu dogodio se 2006. godine na festivalu Dalmatinske šansone, gdje je izveo pjesmu “Masline.” Nakon toga, Slavica je imao nastupe u širokom dijelu regije i počeo je pisati pjesme i za druge izvođače.

Važno je napomenuti da je Alen Slavica i dalje aktivan na društvenoj mreži Instagram, gdje svojim obožavateljima pruža uvid u svoj izgled danas, u ovoj životnoj fazi. Vidljivo je da je zadržao svoj šarm i da izgleda izvanredno za svoje godine. Trenutno, u slobodno vrijeme, Slavica se posvećuje rekreaciji i sportu, a provodi i vrijeme sa svojom obitelji, uključujući suprugu Sandru i njihovu kćerku Emu. Kaže obitelj je najvažnija na svijetu, pa onda dolazi ostalo.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here