Daily Star prenosi priču o Daveu, koji ima 70 godina, i Džeki, koja ima 28 godina, a koji su zaljubljeni par iz Sjedinjenih Država. Njihova veza ne poznaje granice i svaki dan slave svoju ljubav. Unatoč značajnoj razlici u godinama, čvrsto se suprotstavljaju negativnim komentarima i kritikama koje su primili zbog svoje veze.

Dvoje zaljubljenih upoznalo se prije sedam godina putem aplikacije za upoznavanje dok je Dave putovao u Filipine, Džakienu domovinu. Brzo su pronašli zajednički jezik i odlučili nastaviti viđati se. Džaki je napustila Filipine kako bi se pridružila Daveu u Sjedinjenim Državama. Unatoč sreći koju dijele, suočavaju se s negativnim komentarima i optužbama da je Džaki koristila Davea zbog razlike u godinama u financijske svrhe.

Dave i Džaki stekli su velik broj sljedbenika na TikToku, gdje često objavljuju videozapise kako bi se obranili od ovih kritika i potvrdili autentičnost svoje veze. U nedavnom videu su otkrili da između njih postoji razlika od 42 godine, ali to očito ne narušava njihovu sreću. Njihovi videozapisi često prikazuju njihovu prisnost i ljubav.

Unatoč negativnim komentarima i kritikama koje su primili na društvenim mrežama, par ostaje čvrsto zajedno i tvrdi da je njihova ljubav najvažnija. Džaki se osvrnula na kritike i poručila onima koji joj upućuju ružne riječi da budu obazrivi s onim što govore, jer i sami će jednog dana ostarjeti. Također je stvorila video naslovljen “Ručak plaća sponzor” kako bi se našalila na račun tih kritika. Ova priča o ljubavi između Davea i Džaki pokazuje da prava ljubav ne poznaje granice i može prevladati sve prepreke, uključujući i razliku u godinama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here