Jedna od najuspješnijih televizija na našim prostorima je svakako Pink televizija , koja je u svojim programima ugostila brojna poznata lica. Voditeljica Jovana Jeremić izazvala je značajnu pažnju javnosti , a poznato je da je ona prije Pink televizije radila na Hapi televiiji i vodila rijaliti program Parovi. Jovana je dala otkaz na Hapi televiziji a razlog tome je što je željela da provodi malo više vremena sa svojom kćerkom jer ju je zapostavila zbog posla.

 

 

Međutim , nakon izvjesne pauze , Jovana nije mogla odbiti poziv Željka Mitrovića koji ju je pozvao da vodi Jutarnji program, gdje Jovana često izaziva skandalozne scene. Jovana izaziva veliku reakciju gledalaca . Mnogi je vole , a ima i onih koji smatraju da se ona ponaša neprofesionalno , te se ne slažu sa njenim mišljenjima i uvjerenjima. Međutim , Jovana ipak uspijeva osvojiti publiku svojim šarmom i harizmom. Jovana je također poznata i po svojoj otvorenosti , te sposobnosti da iznese svoje mišljenje o mnogim temama.

 

 

Jovana svo privatni život drži dalje od očiju javnosti , te se gledaoci pitaju da li je pronašla novu ljubav , te da li će nakon razvoda braka , ponovo stati na ludi kamen . Naime , Jovana često izražava želju da se ponovo uživi u ulogu majke , tačnije , nada se da će dobiti sina . Nedavno je na svojoj platformi na društvenim mrežama otkrila da bi budućeg sina nazvala po svom osonom zaštitniku , svetom Vasiliju Ostroškom, a poznato je da je Jovana religiozna.Nedavno je provela dan u samostanu s ocem Davidom i čak četiri sata je razgovarala u večernoj službi. Ovo iskustvo jj je donjelo neizmjernu radost.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here