Ivana Stamenković, bivša članica grupe “Models”, neprestano privlači pažnju svojom zapanjujućom ljepotom i besprijekornom pojavom. Nedavno je na društvenim mrežama podijelila fotografiju svoje kćeri Sindi, koja je naslijedila iste impresivne crte lica kao i njena majka, što jasno svjedoči o Ivaninoj ljepoti. Petra Pavlović, koja je imala samo trinaest godina kada se pjevačica udala za beogradskog biznismena Nikolu, nesumnjivo je najdragocjeniji dar u Ivaninom životu. Javno je poznato da se godinama borila za skrbništvo nad Petrom nakon raspada braka, ali na kraju je skrbništvo dodijeljeno njenom ocu. Petra očigledno zauzima posebno mjesto u Ivaninom srcu i životu.

“Ta okolnost se činila nepremostivom. Iskustvo nemogućnosti da budem sa svojim djetetom je bol koju može razumjeti samo onaj tko je prošao kroz isto. To je teška situacija koju nijedna druga osoba ne može ublažiti”, rekla je Sindi, govoreći otvoreno o toj istini.

Kad je njena kćerka imala četiri i pol godine, Ivana je izgubila skrbništvo nad njom, a to razdoblje bilo je izazovno i bolno. Međutim, sada, kada je Petra trinaestogodišnjakinja, ta faza je prošlost. Odnos između majke i kćeri je izvanredan, ali period razdvajanja bio je duboko emotivan i bolan. To je bolno poglavlje u Ivaninom životu koje ne želi ponovno otvarati.

Presuda suda bila je težak udarac za Ivanu, koja cijeni svaki trenutak proveden sa svojom kćeri i trudi se da svaki trenutak bude što ugodniji i obogaćujući. Ivana svjesno uloži napor da održi komunikaciju sa svojom tinejdžerskom kćeri i razgovara o svim aspektima njenog života izvan vremena koje provode zajedno. Istovremeno, nastoji udovoljiti potrebama i željama svoje kćeri na sve moguće načine. Njihova neraskidiva veza kao majke i kćeri odražava se kroz sretne trenutke koje dijele, a njihovi blistavi osmijesi govore više od riječi o njihovoj dubokoj povezanosti.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here