U nastavku današnjeg članka dotaći čemo se naše najpoznatije pevačice , a koja iza sebe ima sjjajnu karijeru , a kada je reč o njenom privatnom žživotu, odnosno onom ljubavno ,tu je zasigurno ovih godina bilo svega i svačega , te je bilo poprilično burno i turbulentno , a domaća javnost je upoznata sa time da je ovapevačica iza sebe ima tri braka i dve ćerke. Naime, ona je javnosti poznata po smislu za humor , pa smaim tim nema problema ni da se našali na svoj račun.

Međutim , jasno je da pevačica sada uživa , a kad bude spremna da to podeli javno verujemo da ćemo za to itekako da saznamo. Međutim , nedavno je ona donela jednu poslovno odluku koja je mnoge iznenadila , a radi se o tome da je obnovila angažman doneg veša , a prema njenim rečima ona je uz njih rasla . Nataša se oglasila na svom Instagram nalogu i tu je ona objasnila o čemu se zapravo radi, pa je napisala sljedeće:

“Upoznali smo se pre 15 godina, tada smo se izabrali iako na samim počecima. Znala sam da će postati veliki brend, toliko ljubavi bilo je utkano u sve što su radili. I ja sam rasla i svoju karijeru vodila isključivo srcem. Ne mogu vam opisati koliko mi je emotivno i koliko sam srećna što smo opet na istom putu. Čestitam nam”, napisala je Nataša.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here