Nedavno su se u Srbiji dogodili niz šokantnih zločina koji su ostavili dubok trag u javnosti. Neki od tih događaja bili su toliko stravični da su i godinama nakon što su se dogodili, ostali predmetom rasprava i uzrujavanja. Počinitelji ovih užasnih djela suočili su se s dugim zatvorskim kaznama, dok su se neki odlučili na samouništenje, ostavljajući pitanja i traume u svojoj okolini.

Jedan od najzapaženijih i najužasnijih zločina dogodio se u malom selu Radobić u Mionici 25. siječnja 2015. godine. Žitelji tog mirnog sela ostali su u šoku kada su saznali za tragediju koja se odvila. Glavni akteri ovog užasnog događaja bili su Aca P. (31) i njegova supruga Marija (31). Priča o njihovoj sudbini duboko je potresla lokalnu zajednicu. Aca je najprije seksualno napastvovao svoju suprugu Mariju prije nego što je počinio samoubojstvo, ostavivši mještane u nevjerojatnom šoku. Istraga koja je uslijedila otkrila je jezive detalje ovog tragičnog događaja.

Aca je počinio užasno ubojstvo, ubivši svoju suprugu Mariju vlastitim rukama. Nakon toga, pronađen je mrtav, visio s drveta u obližnjoj šumi. Tijelo Marije pronađeno je u njihovom automobilu Fiat Marea, a tragovi davljenja na njenom vratu jasno su ukazivali na surovu borbu koja se dogodila prije njenog stravičnog kraja. Da bi se dobile dodatne informacije, vlasti su naredile obdukciju oba tijela. Ostavljeno oproštajno pismo koje je Aca napisao majci, u kojem moli da se brine za njihovu djecu i priznaje da ne može više podnijeti teškoće života, bilo je ključno za istražitelje da shvate da se ovaj užas dogodio namjerno, a ne slučajno.

Nakon što su Marija i Aca nestali, obitelj ih je prijavila kao nestale, budući da su imali dvoje male djece. Nažalost, par je pronađen mrtav – Marija je bila zadavljena, dok je Aca visio s drveta u blizini. Susjedi su primijetili da je Aca imao aferu s drugom ženom, što je vjerojatno dodatno zakompliciralo njihov brak i pridonijelo već postojećim problemima. Osim toga, Aco je prije izvršenja stravičnog čina dao svojoj majci novac i naredio joj da se povuče. Kasnije se otkrilo da je taj novac bio namijenjen za njegovo vlastito pogrebno trošenje, što je dodatno dodalo mučnu dimenziju ovom slučaju. Prije nego što je otišao, Aca se pozdravio sa svojom djecom i obećao svom osmogodišnjem sinu da će se brinuti za njegovu četverogodišnju sestru.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here