Muž Adrijane Lime pokazao se kao velika podrška manekenki na Kanskom filmskom festivalu. Andre Lemers je izazvao oduševljenje kada je javno poljubio Limu, privlačeći pažnju fotoreportera. Također, primijećena je i njegova susretljivost na crvenom tepihu, gdje se pobrinuo da namjesti haljinu svojoj supruzi, što je privuklo pažnju svih prisutnih.

Očito je da par njeguje divan odnos koji proizlazi iz velike ljubavi, a vrhunac te ljubavi je njihov sin, kojeg je manekenka donijela na svijet prije više od osam mjeseci. Trudnoća je značajno promijenila fizički izgled nekada najplaćenijeg supermodela, ali Adrijana vrijedno radi i trenira kako bi se što prije vratila na modnu pistu i zablistala u punom sjaju.

U tome ima veliku podršku upravo od Lemersa. Njen suprug je izuzetno pažljiv, dobar i pravi džentlmen, što se jasno vidi, čak i nedavno kada su uhvaćeni na ulici za kišnog dana. Sretan izraz lica manekenke svjedoči o njenoj sreći u ovoj novoj vezi koja još uvijek nije formalizirana brakom. Pretpostavlja se da će vjenčanje uskoro uslijediti, baš kada Adrijana vrati svoju prethodnu figuru, kako bi mogla nositi jedno od prekrasnih vjenčanica poznatih dizajnera koje je već isprobala zbog svoje profesije.

Dok mnogi raspravljaju hoće li supruga našeg poznatog košarkaša, s kojim ima dvije kćeri – Sijenu i Valentinu, zaista ponovno stati na oltar, postoje i oni koji bi željeli saznati nešto više o njenom odabraniku. Muž Adrijane Lime uspio je sačuvati svoju privatnost od medija, a sve što se zna o njemu odnosi se na poslovne uspjehe. Andre radi u zabavnoj industriji i od 2016. godine je bio kreativni direktor i producent produkcijske kuće “Hollywood Gang”. 2020. godine postao je njen partner. Također, posljednjih sedam godina obnaša dužnost direktora kompanije “MiLu Entertainment”.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here