Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, stekao je javnu prepoznatljivost kao nekadašnji rijaliti učesnik i voditelj u Makedoniji. Njegov izgled i stil su uvijek bili izuzetno osebujni i ekstravagantni, te je tokom svoje karijere često eksperimentisao sa različitim promjenama. Bio je poznat po tome što je koristio hijaluron za popunjavanje usana i obraza, često mijenjao boju kose, iscrtavao obrve i isticao svoj jedinstveni stil.

Prije nekoliko godina, Boki 13 je iznenadio javnost odlukom da promijeni svoj ekstravagantni izgled i da smrša. Uspeo je da skine veliki broj kilograma i postigne zavidnu liniju. Takođe, pokušao je raditi na svom ponašanju koje je prije bilo neposredno i kontroverzno, što mu je donosilo kritike. Međutim, Bokijevi poslovni aranžmani su došli pod sumnju, te je suočen sa optužbama za reketiranje. Bio je osuđen na zatvorsku kaznu zbog ovih optužbi. On je javno izjavio da smatra da je osuđen bez pravičnog suđenja i dokaza, te da su iza toga možda stajali politički i poslovni interesi moćnih ljudi u državi.

Nakon što je završio u zatvoru u Idrizovu, javnost je pratila njegove izjave i objave u kojima se žalio na postupanje pravosudnih organa i iznosio svoje tvrdnje o nepravičnosti i torturi koju je doživljavao. Boki 13 je i dalje poznata javna ličnost u Makedoniji, ali njegova karijera i život su obeleženi kontroverzama i izazovima.

Kada je tek započeo karijeru bio je svima zanimljiv i izuzetno popularan ali danas s porastom društvenih mreža svako malo neko iskače zanimljiv pa ostali padaju u vodu. Tako se desilo i sa Bokijem. Danas mnogi ne znaju ni ko je to.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here