Daliborka Miljković, Nišlijka koja je prije nekoliko godina napustila mjesto u tada najutjecajnijem listu u regionu, sada se potpuno posvetila prirodi i izgradnji vlastitog posla. Iako je odlučila promijeniti svoju karijeru, ona je među rijetkim sretnicima koji istinski uživaju u svom odabranom putu. Nakon suradnje s plantažama koje uzgajaju ljekovite biljke, poput smilja, lavande i ruža, Daliborka je odlučila istražiti mogućnosti u prirodnoj kozmetici.

Nakon što je savladala vještinu izrade sapuna, odlučila je dalje usavršiti se pohađajući škole prirodne kozmetike. Inspirirana iskusnom ženom, Darinkom Ilić, Daliborka sada stvara vlastitu prirodnu kozmetiku koristeći hladni proces i posebna ulja, zajedno s eteričnim uljima za dodatne prednosti. Njezini proizvodi su ručno izrađeni i svaka serija je pažljivo pripremljena od početka do kraja.

Ona ne koristi gotove baze za sapun i vodi brigu o svakom koraku, od topljenja ulja do rezanja i pakiranja sapuna. Daliborka je ponosna na svoj posao i vjeruje u kvalitet svojih proizvoda. Njezina prirodna kozmetika koristi ulja, macerate i hidrolate koji nježno njeguju kožu bez potencijalnih iritacija. Iako njezina kozmetika možda nije pristupačna svima, ona nudi dugotrajne dobrobiti i postupno čisti tijelo od godina izloženosti kemikalijama.

Daliborka ističe važnost poštenja u svom poslovanju i vjeruje da se ne može zastupati uvjerenja kojih se osobno ne drži. Njena posvećenost prirodnoj ljepoti donosi joj iznimno pozitivne povratne informacije od klijenata i to joj služi kao izvor motivacije. Ona ističe da je vrijednost prirodne ljepote u stalnom porastu i da je ohrabrujuće vidjeti kako njeni proizvodi donose zadovoljstvo klijentima. Daliborka Miljković je hrabra žena koja je odlučila krenuti vlastitim putem i uživa u tome što radi. Njezina priča pokazuje da je moguće slijediti svoje strasti i uspjeti u novom području, pritom zadržavajući vjeru u kvalitet i poštenje.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here