Maja Marinković je donela odlučujući korak i stavila tačku na vezu sa Bilalom, zbog kojeg se preselila u Sarajevo. Međutim, nakon raskida, otkriva da veza nije bila sjajna, budući da je bila opterećena njegovom ljubomorom i torturom. Maja je iskreno priznala da njegovu porodicu nije uspela da osvoji onako kako su očekivali, te su od nje tražili da promeni veru, što je ona odbila.

Maja je otvoreno govorila o svojim osećanjima prema Bilalu, nazivajući ga “nefer” i izražavajući razočaranje zbog njegovih postupaka nakon raskida. Navodi da je on često pretio i ucenjivao je, ali da se ne naseda na takve manipulacije. Bilal je, navodno, preteći joj, insinuirao da je ona u kontaktu sa drugim muškarcima, među kojima je i Janjuš. Ipak, Maja odbacuje te tvrdnje i ističe da se sa Janjušem nije dopisivala i da ne oseća ništa više od običnog poštovanja prema njemu.

Osim toga, Maja je komentarisala svoj odnos sa Zvezdanom, s kojim je nekada bila bliska, ali ističe da se sada ne druže. Govoreći o Anđeli Đuričić, Maja odbacuje mogućnost da je tužila, ističući da smatra da je Anđela sama sebi nanela najveću kaznu i da nema nameru da se bakće sudskim postupkom. Što se tiče pomirenja Ane i Ace Bulića, Maja izražava razumevanje prema njihovoj situaciji i želi im sreću u njihovom pomirenju, naglašavajući da ne treba osuđivati Anu zbog njenih odluka.

Na kraju, Maja ističe da podržava Anu i njenu sreću, bez obzira na sve izazove koje je prošla. Njen otvoren i iskren stav prema drugim zadrugarima i javnim ličnostima ukazuje na to da ne želi da se uvlači u sukobe i drame, već da želi da se fokusira na svoj put ka ličnom zadovoljstvu i sreći.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here