Majka Darka Lazića, Branka, samouvereno je pronašla sreću u ljubavi sa čovekom po imenu Dragan. Nakon gubitka oca Darka Lazića, Brankina otvorenost prema porodici je porasla, a njena veza sa dotičnim gospodinom je prirodno i samopouzdano procvjetala nakon što je neko vrijeme bila sama. Dragan je poreklom iz Velikog Gradišta, ali već nekoliko godina boravi i radi u Holandiji.

 

Dragan, koji je razveden i otac petoro dece, nije znao za Milanovu smrt jer ne prati pomno naše vesti. Međutim, nakon što je saznao za tragični događaj, proaktivno se obratio Branki na Facebooku i izrazio mu iskreno saučešće. Ove informacije dolaze iz pouzdanog izvora koji je blisko povezan sa porodicom.

– Ona je slobodna žena, ja sam razveden, nismo poznate ličnosti, tako da nema potrebe da se mnogo piše o nama, a generalno je to sve normalno – počeo je Dragan. Darkova majka izazvala je veliku pometnju na svadbi – sve oči u Brestaču bile su uprte u nju, a čak je na fotografiji izgledala i deset godina mlađa. Često radim sa poznatim ličnostima, posebno fudbalerima, jer vodim uspješnu menadžersku agenciju. Rođen sam i trenutno živim u Holandiji, ali sam ravnomjerno dijelio vrijeme između Pariza i Srbije. Za mene je to stalno putovanje, ali tako naše partnerstvo napreduje, jer sam uvijek u pokretu. – Putujemo zajedno, naravno, lepo je istinski voleti i biti voljen.

 

Dugo smo zajedno, lepo se zabavljamo, cenimo i poštujemo jedni druge i to je najvažnije – rekao je Dragan otkrivajući vezu sa Darkom Ta. Otkrila je da je Dragan bio prisutan na venčanju Darka Lazića, a odmah joj je bilo jasno da njihova romansa traje već neko vreme.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here