Glavna vijest u svim srpskim medijima je ta da je preminuo sin poznatog pjvača Sinana Sakića . Naime , njegov sin Rašid , je preminuo u KZP Sremska Mitrovica , a uzrok smrti još uvijek nije poznat javnosti . Majku Velidu su iz zatvora obavjestili o sinovoj smrti , i trenutno je van sebe od tuge i bola , tako da mediji nisu ni pokušali da dođu do nje , jer poštuju njenu bol , jer bol za dijetetom je najveća od svih.

 

 

Vijest se prvo pojavila na stranici pod nazivom Loznica grad na Facebooku , a zatim su je prenijeli i ostali mediji. Kako mediji nezvanično doznaju Rešid je preminuo u snu , a o svemu su obavješteni policija , sud i tužilaštvo , a njegovo tijeo će biti prebačeno na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu , da se uradi obdukcija i utvrdi tačan uzrok smrti.

 

 

Podsjećanja radi , legendarni pjevač Sinan Sakić je preminuo 2018.godine , a iza sebe je ostavvio četvero djece . Sa prvom suprugom Velidom Sinan je dobio Rašida i Medu , a sa drugom suprugom Sabinom , sina Alena i kćerku Đulkicu . Rašid je uvijek pravio probleme , i pjesma Sine moj bi ga uvijek rasplakala zbog Rašida , dok je na Medu bio jako ponosan , on je krenuo njegovim stopama. Rašid je bio prisutan na Sinanovoj sahrani , iako prije toga jedno izvjesno vrijeme nisu pričali , ipak su se pred njegovu smrt pomiril. Sinanova supruga Sabina , taođer je imala brak prije njega i dvoje djece koje je dobila u tom braku , a Sinan ih je uvijek gledao kao svoju djecu . Sabina se školovala u Indiji , a Sinan ju je uvijek nazivao svojom princezom.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here