Omar Burkan Gala je multitalentirani Iračanin koji se proslavio u industriji modela, glume i fotografije. Međutim, 2013. godine postao je poznat u cijelom svijetu zbog neobičnog skandala. Njegova nevjerojatna fizička privlačnost smatrana je prevelikom da bi ga pustili u Saudijsku Arabiju, što je izazvalo kontroverzu oko njegove osobe. Ipak, iskoristio je ovu kratkotrajnu slavu u svoju korist.

Incident se dogodio tijekom kulturnog festivala u Rijadu, kada su on i dvojica kolega bili na promotivnom štandu. Omar je kasnije opisao što se dogodilo tijekom intervjua u siječnju 2015. godine. “Zbog mog statusa modela, nekoliko djevojaka na festivalu me prepoznalo i prilazilo mom štandu tražeći autograme i fotografije. No, to se nije svidjelo mještanima, uključujući i vlasti, koje su me ljubazno zamolile da napustim prostor”, izjavio je.

U to vrijeme je podijelio intrigantnu izjavu na Facebooku: “Žensku ljepotu treba promatrati kroz prozore njezine duše – njezine oči. Iako su izaslanstvo Saudijske Arabije tvrdili da Borkan nije zamoljen da napusti zemlju, već samo festival, objasnili su da postoji običaj koji ženama zabranjuje interakciju s muškarcima koji nisu u rodu. Također su tvrdili da su Al Gala izvodili plesove koji su na svečanosti ocijenjeni “nepristojnim”.

Vijest o ovom događaju brzo se proširila diljem svijeta, a Omar je postao poznat kao “najšarmantniji Arap na svijetu”. Mediji su ga hvalili kao najljepšeg Arapa. 2015. godine se vjenčao s Iasmin Oveidah, modnom dizajnericom iz Jordana. Unatoč njihovoj privrženoj vezi, o svom ljubavnom životu odlučili su zadržati privatnost. Njihova ljubavna priča zaokružena je dolaskom sina 2016. godine, ali 2018. su se razdvojili, uglavnom zbog dugih razdoblja fizičke udaljenosti. Detalji njihovog razlaza nisu javno objavljeni. Omar i dalje odlučuje čuvati svoj romantični život daleko od medijske pozornosti i usredotočuje se na svoj profesionalni napredak.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here