Goran Ivanišević, bivši teniski prvak, nedavno je pokrenuo tužbu protiv svoje bivše supruge Tatjane Dragović zbog sporova oko imovine nakon njihova razvoda. Ovaj splet događaja iznenadio je mnoge, budući da će se njihova kći Amber Ivanišević također uplesti u ovu svađu. Nakon čak 13 godina razdvojenosti, Ivanišević tvrdi da Tatjana nezakonito zadržava imovinu koja mu pripada i da je nije u potpunosti vratila.

Problemi su nastali zbog nedostatka jasnih imovinskih prava u njihovom brakorazvodnom sporazumu, koji je zaključen prije više od 15 godina. U istraživanju je otkriveno da je Goran besplatno predao Tatjani dionice Karlovačke banke vrijedne 4,5 milijuna kuna prema ugovoru o razvodu braka. Nadalje, ugovor predviđa raspodjelu dobiti u slučaju da Tatjana odluči prodati dionice. Također, Tatjana je navedena kao vlasnica određene nekretnine u Zagrebu, kupljene 2004. godine, dok Goran posjeduje vlastiti stan i garažna mjesta. No, različiti problemi oko prodaje i raspodjele imovine doveli su do ove tužbe.

Goran Ivanišević također tvrdi da mu je Tatjana dugovala znatnu svotu novca, te da mu nije vratila čak ni jednu trećinu iznosa koji je posudio s njihovog zajedničkog računa u Monte Carlu. Osim toga, naišlo se na komunikaciju između Ivaniševića i Tatjane koja sadrži neugodne riječi i izraze. U jednoj od poruka, Ivanišević joj je poručio da je prevara bila najbolja odluka koju je donio u njihovih 15 godina braka te da je pomirenje s njom bila pogreška.

Osim tužbe protiv bivše supruge, Goran Ivanišević tuži i vlastitu kćerku zbog najma stana koji je bio na nju prepisan od strane majke. Sve ovo ukazuje na složenu pravnu situaciju i emotivne nesuglasice unutar obitelji Ivanišević-Dragović.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here