Miloš Kant, kontroverzni češko-švicarski poduzetnik u dobi od 66 godina, nedavno je prema informacijama portala Expres.cz pronašao novu ljubav u 19-godišnjoj Annabelle. Ovaj neobični par je primijećen tijekom romantične šetnje tijekom Filmskog festivala u Karlovym Varyma, a fotoreporterka portala čak je dobila potvrdu od Kanta da su u vezi. Kant je izjavio: “Annabelle je super. Ne pije, ne koristi drogu, nema tetovaže niti piercinge, a također nema ni psa, što također cijenim. Prije svega, jako sam sretan što sam napokon upoznao djevojku iz Češke.” Nadalje, dodao je: “Pitao sam je zašto želi biti sa mnom, a ona mi je odgovorila da joj se sviđa moja osobnost i način kako se brinem o njoj. Ona i ja se odlično zabavljamo, a moram reći da je vrlo zrela, kao da ima trideset godina.”

Novinar Expressa dodaje kako su nedavno viđeni tijekom Kantovog boravka u Pragu. U tom razdoblju su se upoznali, a Annabelle ga je upoznala i sa svojim roditeljima. Kant inače živi u Luzernu, gdje vodi najveću diskoteku u zemlji i ima diplomu arhitekture. Podsjetimo, prvi put je svijet čuo za Kanta 2019. godine kada je na crvenom tepihu u Cannesu zaprosio portugalsku TV zvijezdu Margaritu Alanyu. Unatoč pristanku na brak, njihova veza nije dugo potrajala i završila je sudskim sporom. Alanja je dobila jedan od tužbi i naloženo joj je platiti četiri tisuće eura zbog klevete.

Sličan slučaj gdje je mlađa žena bila privučena starijim muškarcem dogodio se i u slučaju moldavske manekenke Ksenije Del, koja je postala poznata nakon sudjelovanja u spotu Justina Biebera “What do u mean?”. Udala se za egipatskog poduzetnika Osamu Fatija Rabagha Sharifa, koji je bio 36 godina stariji od nje i milijarder. Unatoč kritikama zbog velike razlike u godinama i bogatstvu, par je ostao zajedno i Ksenija je rodila djevojčicu.

Unatoč negativnim komentarima i sumnjama, parovi kao što su Miloš Kant i Annabelle te Ksenija Del i Osam Fati Rabagh Sharif pokazuju da ljubav može nadvladati sve prepreke.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here