Marija Magdalena, 25-godišnja internet senzacija, privukla je ogroman broj pratilaca na društvenim mrežama nakon što je prošla kroz niz ekstremnih i bizarhih plastičnih operacija, potrošivši preko 100.000 dolara na kozmetičke zahvate. Nedavno je podijelila s fanovima najnoviji krug operacija, uključujući četvrtu operaciju nosa kako bi postigla izgled “Barbie nosa” i “mačjih očiju” kako bi postigla više izražajnih i iskošenih očiju.

“Nakon operacije, moja gornja usna još uvijek nije normalna i ne može se pomaknuti jer je još uvijek natečena od operacije nosa, pa čak i govorim čudno”, izjavila je Marija. Njeno “novo lice” sada podsjeća na šumskog vilenjaka. Nedavno je podijelila sliku na kojoj je nosila prilagođenu majicu kako bi prikazala sve svoje različite kozmetičke procedure, a lice joj je bilo natečeno i zamotano.

Također, otkrila je planove za buduće zahvate, uključujući transplantaciju obrva, vilice i usana kako bi potpuno transformirala svoje lice. S obzirom na sve prethodne operacije nosa, iznenadila se kada je njen nos sada izgledao savršeno onako kako je željela. Zadovoljna je svojim “lažnim Barbi nosem”, iako su mnogi kirurzi prethodno tvrdili da takav rezultat ne bi bio moguć zbog prethodnih operacija nosa.

Vjeruje se da je Marija putovala u Rusiju kako bi obavila ove ekstremne operacije jer ih nije mogla izvesti u Sjedinjenim Državama. Također je izrazila zabrinutost zbog napetosti između Ukrajine i Rusije, koja bi mogla ometati njezine planove putovanja. Marija Magdalena je svoju prvu operaciju imala sa samo 21 godinom, kada je počela raditi kao striptizeta i pratnja. Tijekom godina, prošla je kroz niz zahvata uključujući podizanje obrva, liposukciju, transfere masti, operacije nosa i grudi, facelift, te tri puta podvrgnula brazilsko podizanje zadnjice. Svoj transformacijski put redovito dijeli sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here