Folker Mile Kitić i njegova supruga Marta Savić već nekoliko godina uživaju u luksuznoj vili na Lekinom brdu u Beogradu, koja se procjenjuje na vrijednost od 500.000 eura i okružena je visokim betonskim zidom. Unutar kuće, svaki član obitelji ima svoj kat, ali jedan događaj izazvao je kontroverze i javno negodovanje.

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija koja prikazuje šokantan prizor ispred njihove vile, iako navodno posjeduju vlastitu garažu unutar kuće. Prema izvješćima, koristili su javno parkiralište ispred svoje kuće i postavili rampe s automatskim zaključavanjem, što je izazvalo negodovanje mnogih ljudi. Porodica poznatog folkera postala je meta kritika. Nakon postavljanja šipki ispred kuće, sada su otvoreno zauzeli javna parkirna mjesta. Postavili su rampe s automatskim zaključavanjem kako ne bi morali izlaziti iz automobila. Ovdje je riječ o porodici Kitić, odnosno kuća je na ime njegove supruge i kćerke Elene Kitić -stoji u objavi Ekostraže.

To mjesto obično je rezervirano samo za invalide, ambasadore ili javne institucije. Nisu ništa platili, samo su bezobrazni i bahati – dodaju. Na društvenim mrežama, mnogi su osudili Milana i Martu zbog njihove bahatosti i bezobrazluka. Ovaj događaj postao je predmet široke rasprave i nezadovoljstva u javnosti. Mile Kitić i Marta Savić su jedan od najpoznatijih i najomiljenijih parova na Balkanu, čija su imena sinonim za dugogodišnju ljubav i uspješne karijere. Mile Kitić, koji je ostvario impresivnu karijeru kao folk pjevač i zabavljač, stekao je nevjerojatnu popularnost svojim nezaboravnim hitovima i harizmom na sceni. S druge strane, Marta Savić, supruga Mileta Kitića, uspješna je manekenka i TV lica, te je i sama stekla značajno poštovanje publike.

Njihova veza, koja traje već godinama, bila je izložena mnogim izazovima i iskušenjima, no njihova ljubav i zajednički trud pomogli su im da prevaziđu sve prepreke. Postali su ikona ljubavi na Balkanu i često su viđeni kao uzor mnogim parovima. Unatoč svim usponima i padovima u njihovoj vezi, Mile i Marta ostali su zajedno i njihova ljubav je jača nego ikada. Njihova poznata ljubavna priča i uspješne karijere često su predmet divljenja i inspiracije na Balkanu i šire. Oni su simbol istinske ljubavi, zajedništva i uzajamnog poštovanja.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here