Populana pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najpoznatijih u Srbiji, ali i šire. Naime, njena karijera traje više od tri decenije, a iza sebe ima veliki broj hitova. Ceca i dalje aktivno nastupa, a mediji kao i javnost posebno su zanimljivi njen privatni život.. Poznato je da se Ceca devedesetih godina udala za Željku Ražnatovića Arkanu, dobila je dvoje dece, sina Veljka i kćerku Anastasiju.

 

 

Naime, Veljko i Anastasija su zahvaljujući svojim roditeljima također postali vrlo popularni, te na društvenim mrežama imaju veliki broj pratilaca. Veljko je oženjen sa Bogdanom Rodićem iz Titela, i njih dvoje su u braku tri godine, a nedavno su postali roditelji i drugom sinu kojem su dali ime Krstan. Anastasija tom prilikom nije mogla doći u Srbiju jer je čekala papire za stalni boravak u Španiji.Nekoliko dana zatim , Anastasija je objavila da je i ona u drugom stanju i da nosi djevojčicu , međutim prije par dana je Anastasija nažalost izgubila bebu.

 

 

Nedavno su Ražnatovići proslavili treći rođendan Veljkovog i Bogdaninog sina Željka. Rođendan je proslavljen u njihovj kući u Titelu . Prije rođenja Krstana ovdje je živio Veljko sa suprugom Bogdanom i sinom Željkom . Veselje je proteklo u intimnom krugu porodice i bliskih prijatelja , Željkom maleni brat Krstan bio je vidni razdragan. Iz videa na društvenim mreama možemo vidjeti da je Ceca cijelo vrijeme čuvala Krstana, te da ga ona neizmjerno voi. Ceca je prokomentarisal “Veljko rođen si da budeš otac cijelom čoporu djece”. Veljko ne krije oduševljenje što je sa podicom konačno u Titelu , jer kako je priznao njemu više ne odgovara buka u Beogradu i više voli mirniji život u Titelu.

 

 

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here